dinsdag 20 oktober 2009

in deze wereld is zoveel ellende,
zoveel pijn zo veel verdriet,
zoveel misbruik.
het gevecht om alles te verwerken is super zwaar
en uiteindelijk gaan we toch allemaal dood..
dus waarom nu nog doorvechten?
waarom nu nog al die pijn en al dat verdriet doorstaan?
als we uiteindelijk toch allemaal dood gaan?
kan ik er net zo goed nu mee kappen.

4 opmerkingen:

  1. In deze wereld is zoveel geluk en warmte.
    Zoveel vrienden die je liefde willen geven.
    Niet om wat je hebt meegemaakt maar om wie je bent. Naast wat je hebt meegemaakt ben je ook nog iemand, en dat mens wil doorleven (al is het alleen al om onze natuurlijke voorplantingsdrang)Luister naar die persoon, die verteld je dat er zo veel meer is dan die pijn die je nu voelt.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'Zolang wij jou nog hebben', Monica. En daar blijf ik bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het belangrijkste is er, en dat ben jij. Je maakt het leven voor zoveel mensen zoveel leuker. We kunnen niet zonder je. EN oké het leven is dan misschien pointless, maar je bent er wel. En waarom zou je er dan neit iets leuks van maken? Stiekem binnen in je hart wil je wel oud worden met de mensen waar je van houdt. Dat weet je zelf ook wel alleen zitten je gedachten niet altijd mee. Meid je red het wel! Geef niet op want je bent een doorzetter. Ik hou van je<3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee meid,

    Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen, maar heb een moeilijke week gehad.. Ik had dit logje trouwens al wel gelezen, maar blijkbaar nog geen reactie achtergelaten.

    Ik kan me voorstellen dat het verwerken je veel pijn en moeite kost, maar probeer vol te houden, meid. Het lijkt soms zinloos, maar er zijn altijd redenen om te blijven leven.

    Je kunt nog zoveel liefde geven en er zijn zoveel mensen op deze wereld die om je geven (ook al is het alleen via internet) en jou nog liefde kunnen geven.

    Want, ook al ken ik je niet zo goed (of eigenlijk op een andere manier dan waarop je de meeste mensen kent), ik geef oprecht om je. En ik ben blij dat je leeft.

    Liefs,
    Nina

    BeantwoordenVerwijderen