woensdag 16 september 2009

ik ben ziek.
en ik heb een 3dubbele chaos in mijn hoofd.

but someday everything will change.


of niet.

3 opmerkingen:

  1. Ja lieverd, :
    Proud to be you!

    Je gaat er komen
    weet alleen nog niet, hoe
    Moed, wil ik je sturen
    en zeggen dat:
    "je bent
    een hele lieve Schat"!

    Heel veel sterkte en liefs van Mies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee meisje,

    Ik leef echt met je mee (ook al is het weer een tijdje geleden dat ik een reactie heb geplaatst) en ik denk nog steeds aan je.

    Blijf voldhouden hea. Ik weet dat het moeilijk en vermoeiend is en dat school je ook zwaar valt, maar uiteindelijk ga je er echt komen. Misschien niet zonder omwegen of obstakels, maar je zal er ongetwijfeld sterker uitkomen.

    Liefs,
    Nina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor je superlieve reactie! Het raakt me echt. Om je vragen even te beantwoorden:

    Eerlijk gezegd heb ik niet echt iemand om bij uit te huilen. Het enige contact wat ik heb (wat betreft dit soort dingen) is met mensen die ik slechts ken van internet en zelfs dat zijn er niet zoveel. En mijn ex-vriend, maar daar durf ik niet meer goed tegen te praten. Laat staan bij uit te huilen.

    Mijn ouders weten dat ik ooit bij een psycholoog ben geweest (via mijn counselor van de middelbare school), maar niet wat ik daar precies besprak. Ik hield het oppervlakkig en dat was het eigenlijk ook. Ik heb mijn moeder één keer en passant verteld over ggz, maar volgens mij is ze dat alweer vergeten, want ze vraagt er nooit naar.

    En hetzelfde wat jij tegen me zegt, geldt trouwens ook voor jou. Ik ken jou ook nog niet zolang, maar ik voel dat je vooruit gaat. Keep on going.

    Liefs,
    Nina

    BeantwoordenVerwijderen